Sådan skal du klæde dig til MC kørsel

Motorcykeltøj

Rigtig mange er glade for at køre på motorcykel og alt det, som hører med til MC kørsel. Alt lige fra unikke motorcykel, MC udstyr og glæden ved at køre længere ture er tiltrækkende, men der også en stor fare forbundet med hobbyen. Derfor har vi valgt at give dig gode råd til, hvordan du bør klæde dig, når du skal ud og køre på din motorcykel. Uanset om du er en gammel og erfaren kører, eller om du er helt ny i sporten, så bør du læse med. Det kan være med til at give dig tryghed og sikkerhed, når du skal ud og køre. Og det kan naturligvis også være med til spare dig for unødvendige bøder. Er du interesseret? Så læs med her.

  1. Sikkerhed

Først og fremmest skal tøjet og udstyret være med til, at gøre dig sikker, når du skal ud og køre. Derfor skal du ikke gå på kompromis med pris og kvalitet. Der findes rigtig meget tøj og MC udstyr derude, som bare ikke er godt nok til, at holde dig helt sikker, når du skal ud og køre. Derfor kan det være en rigtig god idé, at besøge et autoriseret værksted, som kan rådgive og guide dig igennem, hvad du har brug for. Disse værksteder vil typisk også have tøj og MC udstyr liggende, som kan være helt uundværligt, når du skal ud og køre. Ifølge loven skal man have det helt rigtige tøj på, og det kan en professionelt medarbejder fra et autoriseret værksted hjælpe dig med.

2. Design og funktion

Design og funktion bør hænge sammen, når du skal have udstyr eller tøj til din motorcykeltur. Flere og flere virksomheder arbejder med motorcykeludstyr, og det er derfor blevet pænere og billigere, at købe tøj. Det er blevet mere sikkert, stilrent og lettere end før. Før i tiden kostede det rigtig mange, at købe dragter til motorcykler, og de var ofte meget tunge i det. I dag kan man frit vælge mellem læder, tekstil og andre varianter, som kan give en komfortabel og sikker køretur. Hvis du har tænkt dig, at køre lange ture kan det være en rigtig god idé, at købe en dragt, som giver luft. Hvis ikke den gør det kan du risikere at svede rigtig meget på turen – især hvis du beslutter dig for at rejse sydpå. Derfor skal du være opmærksom på, at finde det helt rigtige MC tøj, når du skal ud og køre længere ture. Held og lykke!

 

MC Hjørnet Nordsjælland ApS

Krakasvej 9

3400 Hillerød

48 79 66 00

Udgivet i Beklædning, MC, Motorcykel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*