Den usynlige bøjle – lige tænder på under to år

I mange år har fastsiddende bøjler været den eneste metode inden for tandregulering. Af den grund har mange børn og unge været kede af at være nødsaget til at bære togskinner samtidigt med, at nogle børn og unge helt har undladt at få rettet deres skæve tænder lige. Det betyder, at der er mange voksne i dag, som går rundt med tænder, som de ikke er fuldt ud tilfredse med. Utilfredshed med smilet mindsker selvtilliden og kan dermed også have indflydelse på livskvaliteten. Dog vil de år med den fastsiddende bøjle også påvirke selvtilliden i negativ grad. Bønnerne fra disse personer er nu blevet hørt, da det i dag er muligt at få lavet en usynlig bøjle, som retter tænderne lige på under to år.

Invisalign – både gennemsigtig og aftagelig
Invisalign er en nyere metode inden for tandregulering. Metoden har vundet indpas i USA, hvorefter den har spredt sig verden over i takt med, at budskabet om denne fordelagtige bøjle er blevet delt. Invisalign tilbyder to store fordele, som ikke førhen er set inden for tandregulering. Skinnerne til Invisalign-metode bliver nemlig designet i et gennemsigtig materiale samtidigt med, at skinnerne er lavet, så de er mulige at tage ud alt efter behov.

Metoden er endnu ikke så udbredt i Danmark, og af den grund er det ikke alle tandlæger, som tilbyder metoden endnu. Det er dog heldigvis blandt andet muligt at finde en dygtig tandlæge i Glostrup, som har den nødvendige teknologi og viden til at udføre metoden.

Sådan fungerer Invisalign step for step:
Under en forundersøgelse af dine tænder vil det sikres, at Invisalign kan rette din tandstilling. Invisalign egner sig både til større og mindre tandproblemer og af den grund kan lagt de fleste personer få glæde af denne metode.
Tandlægen tager aftryk af dine tænder.
De gennemsigtige plastskinner fremstilles. Til processen fremstilles der flere skinner, da du løbende skal skifte skinnerne ud i takt med, at dine tænder rykker på sig.
Du henter dine skinner hos tandlægen.
Du bærer dine skinner så mange timer i døgnet som muligt. Her gives der typisk som minimum et krav på 20 timer i døgnet for at sikre, at tænderne opnår det ønskede resultat. Skinnerne skal dog tages ud under måltider, og den aftagelige funktion betyder også, at du kan tage skinnerne ud, hvis skinnerne er ubelejlige til en vigtig begivenhed.
Du besøger løbende din tandlæge for at sikre, at den effektive tandregulering fra Glostrup forløber som den skal.
Efter maksimum to år er dine tænder i den ønskede position. Denne tidshorisont kan endda være endnu mindre for personer, som kun har mindre tandproblemer.
Således er Invisalign en meget let og fleksibel måde at få rettet de skæve tænder lige på uden, at der er behov for at bære en synlig og fastsiddende bøjle.

Tandlægen i Glostrup
Hovedvejen 126 – 3. TV
2600 Glostrup
43 96 25 04

Udgivet i tandlæge glostrup Etiket: ,
En kommentar til “Den usynlige bøjle – lige tænder på under to år
  1. FInd job siger:

    Tak for sådan en nyttig artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*