Oplys din verden! http://asgerbclys.dk Find information der oplyser din hverdag Fri, 16 Nov 2018 10:24:57 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.14 Hvordan fik vi elektricitet? http://asgerbclys.dk/arkiver/192 http://asgerbclys.dk/arkiver/192#respond Fri, 16 Nov 2018 10:24:57 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=192 ]]> Hver eneste dag gør vi brug af elektricitet i hjemmet, og det er egentlig ikke noget vi længere tænker over ikke fandtes før i tiden. Men tænk engang, at man bare for 200 år siden ikke havde elektricitet i hjemmet. Der lyste man ikke rummet op med en pære, men med lanterner og olielys, og håndmixeren blev drevet af håndkraft. Det er en vild tanke, for vi er alle sammen født med strøm i huset. Elektricitet har været kendt siden oldtiden, men blev først et virkeligt fænomen i starten af 1800-tallet, hvor videnskabsmænd begyndte af opdage, hvordan elektriciteten egentlig kunne udnyttes. Her stod H. C. Ørsted i spidsen for at opdage elektromagnetismen, som i 1820 blev fremsat og igangsatte den hastige udvikling. I slutningen af dette århundrede var elektriciteten ved at være en fast del af de private hjem, hvor det primært blev anvendt som lyskilde og til at drive maskiner inden for industrien. Samtidig blev elektriciteten brugt til at drive transport og til opvarmning.

I dag har vi brug for fagmænd 

I takt med den rivende udvikling inden for elektriciteten, gør vi som sagt brug af det hver eneste dag. Det har resulteret i, at vi allierer os med fagmænd inden for området, som sørger for, at alt bliver installeret korrekt. Kigger man efter en elektriker i København, er der nok at vælge imellem, og det er af god grund. For med så mange boliger, er det vigtigt, at der ikke kun er for eksempel én elektriker på Amager og én på Nørrebro, men at der er en række af dem alle steder. For i takt med at vi er vant til at have strøm i husstanden døgnet rundt, har vi også brug for akut hjælp, hvis den skulle gå hen og forsvinde. For lige præcis elektricitet er noget, vi ikke selv bør have fingrene i, da det kan ende op med at have alvorlige konsekvenser for os.

 

Hav altid en elektriker ved hånden 

Sørg for at bruge en elektriker, der ligger tæt på det sted, hvor du bor, hvis uheldet er ude. For ofte er elektrikere fleksible i forhold til deres arbejde, og er du kun en smuttur væk fra elektrikerens egen adresse, vil der være større sandsynlighed for at få en hjælpende hånd hurtigt i akutte situationer. På den måde kan du være mere sikret imod at skulle lyse lejligheden op med olielys og at piske sovsen med håndkraft.

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C

1879 Frederiksberg C

31422801

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/192/feed 0
En professionel og knivskarp ledelse http://asgerbclys.dk/arkiver/190 http://asgerbclys.dk/arkiver/190#respond Fri, 16 Nov 2018 09:58:11 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=190 ]]> Danske medarbejdere har en travl arbejdsuge – typisk fra mandag til fredag, og nogle mere end det. Vi bruger halvdelen af vores dag ved skrivebordet eller til møder, og vi har en daglig to-do liste, der skal krydses af. I takt med en travl hverdag på arbejdspladsen, er det alfa omega med en ledelse, der har det store overblik og som kan give en hjælpende hånd, hvis det hele brænder på. En ledelse er en virksomheds kerne, og uden en ledelse bliver processerne hurtigt langsommelige og udefinerede. Det er derfor også vigtigt, at ledelsen er så godt rustet som muligt til den daglige gang på arbejdspladsen, som hele tiden forandrer og udvikler sig. For en virksomhed vil hele tiden være i udvikling, og derfor bør lederne være det samme.

Der findes mange former for lederudvikling den dag i dag, og en række af forskellige kurser og workshops tilbydes. Det kan være alt fra kurser om distanceledelse til kurser, der fokuserer på, hvordan man bliver bedre rustet til at løse komplekse problemstillinger.

 

Forandringsledelse 

Én af de vigtige punkter inden for ledelsesudvikling er forandringsteknologien. Changesetter er et effektivt procesværktøj, som handler om at skabe følgeskab til forandringen samt at sikre, at der er viden og forståelse for eventuelle modstandsreaktioner i forbindelse med forskellige forandringer. Changesetter er udviklet til træning, planlægning og kommunikation af forandringer og ud fra cases fra det virkelige liv, vil du og de andre i ledelsen blive udfordret på egen viden og erfaring. Formålet er at skabe grundlag for den måde, vi ser ledelse på, og hvilken slags ledelse, der bør anvendes i nogle helt specifikke situationer i en forandringsproces.

Changesetter er opbygget af forskellige perspektiver, der kan bruges til at understøtte en række forandringsprocesser, som udføres igennem en workshop. Her vil man anvende et fysisk board, der med sin cirkulære form, repræsenterer ens interesser. På det cirkulære board vil der være en masse brikker, som man arbejder med. Dine hænder og øjne samt dine refleksionsevner og dialog vil være din drivkraft gennem spillet.

Tag hånd om din ledelse 

Som nævnt er en ledelse drivkraften i en virksomhed, og derfor skal der tages hånd om dem. For selvom du har en række kompetente og dygtige ledere, så er samarbejde og forandring ikke nødvendigvis en inkorporeret del af deres tankegang. Så giv dine medarbejdere lidt ekstra og få dobbelt så meget igen.

Siriuspartner A/S

Søndre Fasanvej 45

2000 Frederiksberg

70881475

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/190/feed 0
Byggedrømme og bolighjælp http://asgerbclys.dk/arkiver/188 http://asgerbclys.dk/arkiver/188#respond Thu, 15 Nov 2018 14:36:17 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=188 ]]> Er du ved at overveje, om du skal udleve din store drøm om et helt nybygget hus, der indeholder alt det, du altid har drømt om. Ideen er god og ideel for familier, hvor det kan være svært at finde værelser og plads nok i en allerede bygget bolig, uden man skal gå op og ned af mange trapper eller råbe på tværs af boligens rum. Du kan også få lige præcis det køkken, den størrelse stue eller det badeværelse, du har drømt om, og vil du gerne have lidt ekstra luksus i form af marokkanske fliser til badeværelset eller et armatur fra Vola, så kan du også det. Det kræver bare penge, tid og planlægning. Men der er en række ting, du skal være bevidst om og overveje nøje, når du sætter gang i et større projekt, såsom at bygge dit drømmehus. For processen fra A til B består af mange forskellige led, og du skal have styr på alt fra materialer og tegninger til at indhente byggetilladelser og underskrive kontrakter. Derfor er det godt at få noget hjælp udefra.

Advokathjælp

Du skal have en entreprenør til at styre din projekt, og dermed også en kontrakt, der sort på hvidt fortæller, hvad jeres aftale går ud på. Hvis du køber en byggegrund, skal du også have en handel i hus med den pågældende sælger eller mægler. Med en advokat ved nybyggeri vil der være styr på alt juridisk arbejde, og de vil sørge for, at dine interesser bliver integreret i husets byggeproces. Du kan finde boligadvokater over hele landet, men sørg for at alliere dig med en, der kender til området. Find en boligadvokat i København, hvis du bygger her, for måske der også er mere hjælp at hente end bare på det juridiske område. For med erfarne boligadvokater, har de ofte stiftet bekendtskab med en række entreprenører og andre fagfolk, så de vil ofte kunne rådgive til i forhold til, hvem du bør vælge.

Få tegnet din bolig hos en arkitekt

For at få mest muligt ud af din kommende bolig, så kan en arkitekt være en glimrende investering. Her vil du kunne fortælle om dine ønsker og behov, og derudfra arbejde hen imod en tegning af dit drømmehus. Arkitekter ved, hvad der kan lade sig gøre, samt hvad der bliver omkostningsrigt og svært at få konstrueret, og så er de ofte meget kreative i forhold til former, rum og pladsudnyttelse.

Boligkøbsadvokaterne

Frederiksborggade 5A

1360 København K

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/188/feed 0
Køb af campingvogn http://asgerbclys.dk/arkiver/185 http://asgerbclys.dk/arkiver/185#respond Mon, 05 Nov 2018 12:50:10 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=185 ]]> Er du og din familie glade for den danske natur og Europas mange skønne lande og byer, så er I måske begyndt at overveje, om I skal investere i en campingvogn. På den måde kan I nemt og billigt holde ferie i hele Europa uden at gå på kompromis med ordentlige toiletter og en høj sengestandard. For der findes at hav af forskellige campingvogne, og der vil altid være flere, der kan dække de behov og ønsker, som du og din familie har til din kommende campingvogn. Men hvorfor skal I investere i en campingvogn? Jo, der er faktisk flere gode grunde til at erhverve sig et mobilt feriehus. Først og fremmest er det en langt billigere måde at holde ferie på i længden, især hvis I er en familie på fire mennesker. I kan nemlig spare de høje hotelpriser, og I kan være omringet af natur, når I holder ind et sted. Samtidig kan en campingvogn anses som værende et mobilt og dermed fleksibelt feriehus. Du kan bruge den hjemme i indkørslen til gæster såvel som på en lang og varm sommerferie i Europa.

Få kvalitetsudstyr

Med en campingvogn følger også en række til- og fravalg, når det gælder størrelse, funktioner og luksus. Der er et utal af muligheder for at købe godt campingudstyr, som er alt fra fortelte og markiser til et mobilt trappetrin og badeværelsestilbehør. Det er langt fra det hele, der er en nødvendighed, men noget af udstyret kan være en stor fordel at erhverve sig. Hvis du er ude for at kigge på en campingvogn, så er det en god ide at sørge for en forhandler, der også handler campingudstyr. Ved du ikke, hvem du skal gå til, så kan du søge dig frem til campingudstyr i København via nettet og på den måde se, hvilke muligheder du har tæt på dig.

Få en god snak med din forhandler 

Foruden jeres egne overvejelser om en fremtidig investering i en campingvogn er det altid godt at vende jeres tanker med den pågældende forhandler. På den måde kan I blive guidet igennem jeres proces, hvis I ikke er helt fastlåste på, hvad I vil have, og forhandleren kan forklare jer, hvordan campingvognen skal vedligeholdes, kobles på bilen mm. På den måde kan I sikre jer, at I ikke kommer hjem med en vogn, som I i sidste ende ikke bliver tilfreds med. Og så vil I fremover have en forhandler, der altid står klar til at hjælpe jer, hvis uheldet er ude.

Campingdeals.dk

Sydvestvej 123 A, Stuen

2600 Glostrup

31489959

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/185/feed 0
3 fejl du bør undgå, når du flytter http://asgerbclys.dk/arkiver/183 http://asgerbclys.dk/arkiver/183#respond Mon, 29 Oct 2018 14:28:32 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=183 ]]> Skal du snart flytte? Det er et stort projekt at skulle flytte alle sine ejendele fra den ene bolig til den anden. Det kan hurtigt blive noget rod, og derfor bør du være godt forberedt, så det kommer til at forløbe så gnidningsfrit som muligt. Desværre kan man midt i stressen nemt lave fejl før eller under flytningen. Her er 3 almindelige fejl, som man kan begå, når man skal flytte. Undgår du disse fejl, skal det nok gå som planlagt.

Fejl nr. 1: Du undgår professionelle

Eftersom det som regel kan være dyrt at flytte, tænker du sikkert, at du gerne vil spare så mange penge som muligt. Det er også fornuftigt, men du kan faktisk sagtens finde et flyttefirma i Vestsjælland, der ikke koster en bondegård at hyre. Ved at hyre professionelle, vil din flytning gå meget nemmere. Flyttemændene er vant til det tunge arbejde, og sparer dig for unødvendige og farlige løft, der kan skade din ryg eller dine knæ. Samtidig har de kompetencerne og værktøjerne til rådighed til, at de kan gøre flytningen af dine ejendele så hurtig og sikker som mulig. Overvej derfor at hyre et flyttefirma til privatflytning på Sjælland, så du slipper for det hårde arbejde og kan bevare overblikket.

Fejl nr. 2: Du flytter i myldretiden

En ting mange glemmer at overveje er tidspunktet for flytningen. Kan det ikke være lige meget? Faktisk har det stor betydning for din pengepung og din tid, hvis du flytter på det forkerte tidspunkt på dagen. Hvis det flyttefirma, du har hyret, er timelønnet, så bliver det endnu dyrere for dig, hvis de skal sidde i trafik i flere timer. Undersøg den sædvanlige trafik på de veje, I skal tage, så du ved, hvornår der er mest og mindst trafik. Som regel er det en god idé at flytte tidligt om morgenen eller hen på aftenen, hvis du vil undgå myldretiden.

Fejl nr. 3: Du glemmer at sikre dine skrøbelige genstande

Den tredje fejl kan også koste dig penge, eftersom ting nemt går i stykker, hvis ikke de flyttes forsvarligt. Sørg for at pakke dine skrøbelige genstande ind i pap eller bobleplast, før du pakker dem ned i flyttekasserne. Det kan f.eks. være ting som vaser, porcelæn, glas, tallerkner, elektronik osv. På denne måde hjælper du også flyttemændene, så de ikke behøver at bekymre sig om, at ødelægge dine ejendele under flytningen.

Brdr. Skov Flytteforretning ApS

Hovedgaden 24, 1. tv.

4470 Svebølle

21800702

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/183/feed 0
3 fordele ved at få rådgivning af en boligadvokat http://asgerbclys.dk/arkiver/180 http://asgerbclys.dk/arkiver/180#respond Mon, 08 Oct 2018 08:26:57 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=180 ]]> Der er flere fordele at hente, hvis du søger rådgivning af en boligadvokat. Arbejdet inkluderer mange tunge regler og detaljer, hvor juridisk rådgivning ville være en stor hjælp for private såvel som erhvervsdrivende. Du behøver ikke at stå med al ansvaret alene – hyr en boligadvokat, og de hjælper dig med blandt andet disse tre ting.

Hjælp til papirarbejdet

En af de væsentligste ting, der kan gøre en købs- eller salgsproces kompliceret og besværlig, er det tunge papirarbejde. Man kan ikke forvente at kunne holde styr på så mange juridiske, strategiske og forretningsmæssige detaljer, når man ikke arbejder med dette på daglig basis.

En boligadvokat kan hjælpe dig med at se alle aftalerne, tilstandsrapporterne og andre vigtige dokumenter igennem, og fortælle dig hvad du skal holde øje med. Derfor er du stadig tæt involveret i processen, dog med en sikker støtte du kan læne dig op ad. Hermed bliver papirarbejdet nemt og overskueligt, hvilket gavner din købs- eller salgsproces.

Tryg investering

Selvfølgelig er der samtidig en pris for boligadvokatens arbejde. Men det behøver ikke blive en dyr fornøjelse, da det kan spare dig mange penge i det lange løb. Får du for eksempel hjælp af en erfaren boligadvokat i Kolding, kan du spare penge i din investering. Det er som udgangspunkt dyrt at investere i ejendomme, og uden brug af en boligadvokat kan det komme til at koste dig flere penge end nødvendigt. Risikoen ved ikke at hyre en boligadvokat er, at du kan risikere at ende med en dårlig handel. For eksempel skal du måske betale 1% af købsprisen ved brud på jeres aftale, hvis du ikke fik lavet et advokatforbehold. Du kan også risikere, at din nye bolig ikke er din købspris værd. Det giver tryghed at have en ekspert ved sin side som samtidig kan tage ansvar.

Ansvaret ligger hos boligadvokaten

Hvis der skulle ske fejl i forhandlingerne, så er det boligadvokatens ansvar. Derfor hæfter han for eventuelle økonomiske omkostninger, og du undgår at skulle hive pungen frem unødvendigt. Advokaten har en lovpligtig ansvarsforsikring, der sikrer dig tryghed og professionalisme ved samarbejdet. Alle forhandlinger styres af boligadvokaten, og det er derfor vigtigt at finde en professionel advokat i Kolding, som kan håndtere opgaven og samtidig holde dig konstant opdateret på handelens omstændigheder og dokumenter. Vil du sikre dig, at dine interesser varetages under hele forløbet, så vil du gøre klogt i at hyre en boligadvokat.

kaiser Domino Advokatfirma

Kolding

Kokholm 3 b, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80

Fredericia

Sønder Voldgade 10, st.

7000 Fredericia

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/180/feed 0
Slankekur – aldrig mere http://asgerbclys.dk/arkiver/177 http://asgerbclys.dk/arkiver/177#respond Fri, 05 Oct 2018 14:07:46 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=177 ]]> De fleste af os har prøvet at være i en af de perioder, hvor det eneste man kan fokusere på er at tabe sig – og det kan kun gå for langsomt! Dette ender tit med, at man finder frem til diverse slankekure, lynkure og kickstarter til vægttab.

Slankekure er dog på ingen måde vejen frem. Man går måske på slankekur i to måneder, og taber sig ti kg. Når de to måneder så er gået, og man går tilbage til den normale kost og daglige rutine, ender man ofte med at tage det hele på igen – og nogle gange endda mere. Slankekure er udelukkende en midlertidig løsning på et konstant problem – det duer simpelthen ikke.

I stedet for de populære slankekure man kan finde rundt omkring på nettet, skal man i stedet satse på en livsstilsændring. Når man foretager sig en livsstilsændring, går det måske ikke lige så hurtigt med vægttabet, som man gerne vil have, men forskellen på livsstilsændring og slankekure er ikke desto mindre markant. Ved en livsstilsændring er resultatet nemlig vedvarende.

Mange finder måske en livsstilsændring skræmmende, og måske endda intimiderende, da der kan være rigtig mange ting i hverdagen, man skal lave om på. Men tag det et skridt ad gangen, lad være med at ændre alt på en gang, for det er typisk her, det hele går galt, og man giver op.

Tag det for eksempel én uge ad gangen. Den første uge skal man måske bare starte med at skære alt sodavand fra. Anden uge skal man sørge for at få minimum én grøntsag om dagen. Tredje uge skal man måske dyrke motion 3 gange om ugen. Fjerde uge skal man måske skære alt hvidt brød og pasta fra.

Ved at gøre det på denne måde, vænner man sig til det lidt ad gangen, uden at blive overrumplet. Det gør det måske også lidt nemmere og mere overkommeligt, da det ikke er hele hverdagen der bliver ændret på på én gang.

Dette kan nemt være vejen til at permanent og effektivt vægttab, og det kan endda være, at kiloene rasler hurtigere af, end man først havde regnet med.

Er man i tvivl om, hvor man skal starte, og hvad man skal ændre på, kan man uden tvivl søge hjælp hos en personlig coach, som vil kunne guide og planlægge hele forløbet igennem. Denne vil også kunne hjælpe med diverse udfordringer, der end skulle opstå, indtil man er kommet 100% ind i den nye rutine.

Vægttabsninja

Annebergvej 41

9000 Aalborg

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/177/feed 0
Hvilke typer LED lyskilder er egnet til butiksbelysning? http://asgerbclys.dk/arkiver/175 http://asgerbclys.dk/arkiver/175#respond Fri, 28 Sep 2018 13:18:41 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=175 ]]> Som butik kan det være fordelagtigt at skifte fra eksempelvis Halogen til LED belysning af flere årsager. Det primære og vindende argument for at skifte til LED belysning, er at der er mange penge at spare. LED lyskilder er mere energibesparende, når man sammenligner med flere andre lyskilder.

Når man har truffet beslutningen, om at skifte til LED som lyskilde, er der en række ting man skal tage stilling til. Først og fremmest hvilket lys, man godt kunne tænke sig, herunder skal man tage stilling til farvegengivelse og –temperatur. Derudover skal man vælge hvilken type lyskilde, man vil installere, og her er der nogle forskellige muligheder som LED indbygningsspots, skinnespots og paneler.

LED indbygningsspots

Man kan med fordel vælge LED indbygningsspots, hvis man i forvejen har halogen indbygningsspots. Man kan nemlig erstatte mange typer halogen indbygningsspots med LED. Ved blot at erstatte halogen indbygningsspots bliver omkostningen ved at skifte til LED belysning minimal og energibesparelsen stor.

LED indbygningsspots kan sagtens bruges på kontorer eller som butiksbelysning, man skal blot være opmærksom på at anskaffe sig nogle kraftige LED spots af høj kvalitet. Med LED indbygningsspots kan man få en jævn belysning i rummet, og ved at vælge den rigtige kombination af Lumen, Ra og Kelvin, kan man opnå en butiksbelysning, der minder om naturligt lys.

LED skinnespots

LED skinnespots fungerer ved, at man monterer nogle skinner og herpå fastsætter man LED lamper. Denne løsning kan bruges til belysning i mange forskellige rum, og kan tjene forskellige formål.

LED skinnespots egner sig godt i butikker, og kan være en mindre omkostningsfuld løsning, hvis man ikke allerede har indbygningsspots installeret i butikken.

LED skinnespots kan derudover med fordel bruges til vinduesbelysning og til belysning af udstillinger, hvor man gerne vil have en mere koncentreret belysning.

LED paneler

LED paneler kan ligeledes bruges i flere forskellige sammenhænge, både til private hjem, på kontorer og i butikker. Med LED paneler får man en flot belysning, der kan minde om lyset fra et ovenlysvindue. Derudover sidder de som paneler i loftet og har typisk et meget minimalistisk og moderne udseende. Da lys-panelerne er flade, og dermed ikke ”hænger” ned fra loftet, egner de sig rigtig godt til lokaler med lavt til loftet.

Fælles for alle ovenstående LED lyskilder er at de fås med og uden lysdæmper. Nogle fås også med timer, eller regulering således lyset justeres ud fra det naturlige lysindfald fra vinduerne. Derudover er LED en lyskilde, der har en lang levetid, og man skal således ikke bekymre sig om at skulle skifte hyppigt.

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/175/feed 0
Fordelene ved at investere i skilte til din virksomhed http://asgerbclys.dk/arkiver/172 http://asgerbclys.dk/arkiver/172#respond Thu, 27 Sep 2018 11:58:03 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=172 ]]> Overvejer du nye muligheder for at få mere succes i din virksomhed? Der er mange ting, man skal overveje, før man investerer i nye tiltag til firmaet. Især reklamer og branding kan være en super god idé at investere i, men det kan desværre også hurtigt blive en svær og dyr opgave. Med professionel skiltning får du flere fordele for din virksomhed. Her er 3 fordele ved at investere i skiltning.

 

Skiltet lokker kunder ind

For at din virksomhed bliver succesfuld, skal der selvfølgelig nogle kunder til. Når vi går eller kører rundt, er det ikke altid, vi lige lægger mærke til, hvilke bygninger vi passerer. Hvis din virksomhed holder til i en forholdsvis kedelig bygning af udseende, så kan man nemt undgå at lægge mærke til den. Med et skilt udenfor bygningen der fortæller forbrugerne, hvad din virksomhed hedder, hvordan logoet ser ud, og hvad I tilbyder af services eller produkter, så er der en større sandsynlighed for, at de kigger indenfor eller tænker på netop din virksomhed, næste gang de har behov for produktet. Heldigvis er der mange gode muligheder for at købe unikke skilte i Ålborg og omegn, så det er bare at komme i gang.

 

Promovér din virksomheds brand

Det er meget simpelt. Hvis forbrugerne ikke ved, at din virksomhed eksisterer, så køber de ikke noget fra den. Jo mere en forbruger har hørt om virksomheden før, jo større chance er der for, at de benytter sig af dens services. Din virksomhed har en identitet der adskiller den fra andre virksomheder. Brug skiltningen til at promovere din virksomheds brand og dens image. Det hjælper, når skiltet er professionelt lavet i kvalitetsdesign, der signalerer kvalitet, stabilitet og succes. Samtidig er skiltning en billig og stabil løsning, sammenlignet med store kampagner på tv eller i radio.

 

Dit budskab og logo i kundernes underbevidsthed

Visuelle udtryk er ofte det, der sætter sig i vores underbevidsthed. Der findes mange former for gode skilteløsninger, men hvis din virksomhed har et logo, så sørg gerne for at få det med på skiltet. Grafik og visuelle løsninger er mennesket god til at huske, og det vil derfor måske være din virksomhed, som forbrugeren kommer i tanke om, hvis de ofte har passeret et skilt med logoet på. Har din virksomhed et budskab eller et motto, vil dette også hjælpe forbrugerens hukommelse og samtidig styrke virksomhedens image og brand.

FlexInEx ApS

Hattemagervej 8

9000 Aalborg

98131098

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/172/feed 0
Snerydning af skoleområder http://asgerbclys.dk/arkiver/170 http://asgerbclys.dk/arkiver/170#respond Thu, 27 Sep 2018 10:30:58 +0000 http://asgerbclys.dk/?p=170 ]]> Frikvartererne i folkeskolen er så vidunderlige, når den første sne falder, og der lige er nok sne til at kunne forme en snebold. Stort set al tiden går med sneboldkamp ude i skolegården, så børnene er drivvåde de næste to lektioner og sådan fortsætter dagen. Men per lov skal skolen foretage snerydning på udendørsarealer for at mindske risiko for fald og undgå glat is. Så hvordan rydder man skolegården for sne, når der konstant er børn, der leger i løbet af dagen?

Sådan skal skolegården ryddes

Ofte begynder det at sne om natten, så skolen har pligt til at rydde sne før de første børn og medarbejdere møder ind om morgenen. Dette gøres ofte med en mindre maskine, der også samtidig salter. Hvis der er mange forhindringer i form af pæle, bander til fodboldbaner og hegn, kan det være nødvendigt ved håndkraft at rydde sne nogle steder. Hvis der når at komme et betydeligt lag sne i løbet af dagen, kan man jo kun begynde at rydde sne ét sted ad gangen, men det første lag salt kan som regel holde sne og is i skak en rum tid, så det ikke er nødvendigt at skovle sne, mens børnene leger i skolegården.

Find den rigtige person til jobbet

Pedellen og andre personer som er ansat til vedligeholdelse på skolen, er oftest ikke udstyret til at klare snerydningsopgaver. Derfor det kan være en god idé at hyre et professionelt snerydningsfirma til at udføre opgaven og holde børn, forældre og lærere sikre, når de færdes på skolens område.

Professionelle sneryddere er uddannede, har styr på alle reglerne og har øje for at spotte usynlig is, som kan være farligt for folk som er uopmærksomme. Derudover har de selvfølgelig også erfaring med at anvende diverse snerydningsredskaber korrekt, så der ikke opstår skader på materiel, objekter eller personer under udførelsen af arbejdet.

Følg altid reglerne for snerydning

Der kan blive en forfærdelig ballade, hvis et barn falder og slår sig på grund af is i skolegården. Og hvis skolen ikke kan dokumentere, at snerydning er sket efter bedste praksis og følger reglerne, kan det blive en dyr sag. Der gælder de samme regler både for folkeskoler og privatskoler samt alle andre virksomheder eller steder hvor offentligheden færdes. Derfor kan du have ansvar i enhver erstatningssag, der måtte opstå på dit område, såfremt dette ikke er vedligeholdt efter de gældende regler.

 

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

3871 1700

]]>
http://asgerbclys.dk/arkiver/170/feed 0