Byggedrømme og bolighjælp

Er du ved at overveje, om du skal udleve din store drøm om et helt nybygget hus, der indeholder alt det, du altid har drømt om. Ideen er god og ideel for familier, hvor det kan være svært at finde værelser og plads nok i en allerede bygget bolig, uden man skal gå op og ned af mange trapper eller råbe på tværs af boligens rum. Du kan også få lige præcis det køkken, den størrelse stue eller det badeværelse, du har drømt om, og vil du gerne have lidt ekstra luksus i form af marokkanske fliser til badeværelset eller et armatur fra Vola, så kan du også det. Det kræver bare penge, tid og planlægning. Men der er en række ting, du skal være bevidst om og overveje nøje, når du sætter gang i et større projekt, såsom at bygge dit drømmehus. For processen fra A til B består af mange forskellige led, og du skal have styr på alt fra materialer og tegninger til at indhente byggetilladelser og underskrive kontrakter. Derfor er det godt at få noget hjælp udefra.

Advokathjælp

Du skal have en entreprenør til at styre din projekt, og dermed også en kontrakt, der sort på hvidt fortæller, hvad jeres aftale går ud på. Hvis du køber en byggegrund, skal du også have en handel i hus med den pågældende sælger eller mægler. Med en advokat ved nybyggeri vil der være styr på alt juridisk arbejde, og de vil sørge for, at dine interesser bliver integreret i husets byggeproces. Du kan finde boligadvokater over hele landet, men sørg for at alliere dig med en, der kender til området. Find en boligadvokat i København, hvis du bygger her, for måske der også er mere hjælp at hente end bare på det juridiske område. For med erfarne boligadvokater, har de ofte stiftet bekendtskab med en række entreprenører og andre fagfolk, så de vil ofte kunne rådgive til i forhold til, hvem du bør vælge.

Få tegnet din bolig hos en arkitekt

For at få mest muligt ud af din kommende bolig, så kan en arkitekt være en glimrende investering. Her vil du kunne fortælle om dine ønsker og behov, og derudfra arbejde hen imod en tegning af dit drømmehus. Arkitekter ved, hvad der kan lade sig gøre, samt hvad der bliver omkostningsrigt og svært at få konstrueret, og så er de ofte meget kreative i forhold til former, rum og pladsudnyttelse.

Boligkøbsadvokaterne

Frederiksborggade 5A

1360 København K

Udgivet i Advokat Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*