3 fejl du bør undgå, når du flytter

Skal du snart flytte? Det er et stort projekt at skulle flytte alle sine ejendele fra den ene bolig til den anden. Det kan hurtigt blive noget rod, og derfor bør du være godt forberedt, så det kommer til at forløbe så gnidningsfrit som muligt. Desværre kan man midt i stressen nemt lave fejl før eller under flytningen. Her er 3 almindelige fejl, som man kan begå, når man skal flytte. Undgår du disse fejl, skal det nok gå som planlagt.

Fejl nr. 1: Du undgår professionelle

Eftersom det som regel kan være dyrt at flytte, tænker du sikkert, at du gerne vil spare så mange penge som muligt. Det er også fornuftigt, men du kan faktisk sagtens finde et flyttefirma i Vestsjælland, der ikke koster en bondegård at hyre. Ved at hyre professionelle, vil din flytning gå meget nemmere. Flyttemændene er vant til det tunge arbejde, og sparer dig for unødvendige og farlige løft, der kan skade din ryg eller dine knæ. Samtidig har de kompetencerne og værktøjerne til rådighed til, at de kan gøre flytningen af dine ejendele så hurtig og sikker som mulig. Overvej derfor at hyre et flyttefirma til privatflytning på Sjælland, så du slipper for det hårde arbejde og kan bevare overblikket.

Fejl nr. 2: Du flytter i myldretiden

En ting mange glemmer at overveje er tidspunktet for flytningen. Kan det ikke være lige meget? Faktisk har det stor betydning for din pengepung og din tid, hvis du flytter på det forkerte tidspunkt på dagen. Hvis det flyttefirma, du har hyret, er timelønnet, så bliver det endnu dyrere for dig, hvis de skal sidde i trafik i flere timer. Undersøg den sædvanlige trafik på de veje, I skal tage, så du ved, hvornår der er mest og mindst trafik. Som regel er det en god idé at flytte tidligt om morgenen eller hen på aftenen, hvis du vil undgå myldretiden.

Fejl nr. 3: Du glemmer at sikre dine skrøbelige genstande

Den tredje fejl kan også koste dig penge, eftersom ting nemt går i stykker, hvis ikke de flyttes forsvarligt. Sørg for at pakke dine skrøbelige genstande ind i pap eller bobleplast, før du pakker dem ned i flyttekasserne. Det kan f.eks. være ting som vaser, porcelæn, glas, tallerkner, elektronik osv. På denne måde hjælper du også flyttemændene, så de ikke behøver at bekymre sig om, at ødelægge dine ejendele under flytningen.

Brdr. Skov Flytteforretning ApS

Hovedgaden 24, 1. tv.

4470 Svebølle

21800702

Udgivet i Flytning Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*