Dame elcykel – hvilken model skal du have?

Elektrisk cykel

Elcyklen har de seneste par år fået et gennembrud på det danske marked. Den bliver brugt af flere og flere – og det er der en god grund til. Der findes elcykler til alle slags mennesker, og modellerne varierer derfor rigtig meget. På denne måde kan alle få dækket deres behov, uanset man er kvinde eller mand. Der findes sågar elcykler, som er speciallavet til børn. Der er sket et paradigmeskift, når det drejer sig om elcyklen. Før i tiden var det nærmest kun gamle mennesker og folk et et handicap, der kørte rundt på cykler med en hjælpemotor. I dag forholder det dog sig radikalt anderledes. I takt med at yngre mennesker og børnefamilier er begyndt at bruge elcyklen er den også blevet mere prestigefyldt at cykle rundt på. Hvis du er interesseret i at købe en dame så kan du læse med her. Vi giver dig et par råd til, hvad du skal huske at kigge efter, før du køber din cykel. Især når det drejer sig om modellen af cyklen. Der findes rigtig mange elcykler i København, og derfor er markedet blevet rigtig stort. Derfor kan du finde flere professionelle og autoriserede cykelhandlere, som kan hjælpe dig på vej. Er du interesseret? Så læs med her.

Stor eller lille motor?

Motorstørrelsen på elcyklen varierer rigtig meget, og derfor skal du beslutte dig for, hvor stor denne skal være. Det siger sig selv – at jo større motoren er, desto færre kræfter skal du bruge på at træde i pedalerne for at komme frem. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvor meget motion du har brug for – kontra hvor meget hjælp du vil have på vejen. Hvis du cykler meget lange strækninger i modvind så kan det være en god idé, at anskaffe en elcykel, som har en større motor. Hvis du er i tvivl kan det være en god idé, at prøve forskellige motorstørrelser for at finde ud af, hvad der passer bedst til dine behov.

Design eller funktion?

Fordi at elcyklen er blevet så populær er der også kommet rigtig mange forskellige modeller. Det vil altså sige, at design og funktion kan være meget varierende, og derfor skal du tage stilling til, om det ene er vigtigere end det andet. Eller om design og funktion skal være integreret i cyklen – og hvis dette er tilfældet så bør du også overveje prisen, som du er villig til at betale for elcyklen.

Det kan være en god idé at besøge en autoriseret cykelforhandler, som kan besvare dine spørgsmål nærmere. De har både herre- og dame elcykler, og de kan give dig en mere detaljeret beskrivelse af cyklen og dens karakteristika.

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11

Udgivet i Cykel, Design, Motor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*