En professionel og knivskarp ledelse

Danske medarbejdere har en travl arbejdsuge – typisk fra mandag til fredag, og nogle mere end det. Vi bruger halvdelen af vores dag ved skrivebordet eller til møder, og vi har en daglig to-do liste, der skal krydses af. I takt med en travl hverdag på arbejdspladsen, er det alfa omega med en ledelse, der har det store overblik og som kan give en hjælpende hånd, hvis det hele brænder på. En ledelse er en virksomheds kerne, og uden en ledelse bliver processerne hurtigt langsommelige og udefinerede. Det er derfor også vigtigt, at ledelsen er så godt rustet som muligt til den daglige gang på arbejdspladsen, som hele tiden forandrer og udvikler sig. For en virksomhed vil hele tiden være i udvikling, og derfor bør lederne være det samme.

Der findes mange former for lederudvikling den dag i dag, og en række af forskellige kurser og workshops tilbydes. Det kan være alt fra kurser om distanceledelse til kurser, der fokuserer på, hvordan man bliver bedre rustet til at løse komplekse problemstillinger.

 

Forandringsledelse 

Én af de vigtige punkter inden for ledelsesudvikling er forandringsteknologien. Changesetter er et effektivt procesværktøj, som handler om at skabe følgeskab til forandringen samt at sikre, at der er viden og forståelse for eventuelle modstandsreaktioner i forbindelse med forskellige forandringer. Changesetter er udviklet til træning, planlægning og kommunikation af forandringer og ud fra cases fra det virkelige liv, vil du og de andre i ledelsen blive udfordret på egen viden og erfaring. Formålet er at skabe grundlag for den måde, vi ser ledelse på, og hvilken slags ledelse, der bør anvendes i nogle helt specifikke situationer i en forandringsproces.

Changesetter er opbygget af forskellige perspektiver, der kan bruges til at understøtte en række forandringsprocesser, som udføres igennem en workshop. Her vil man anvende et fysisk board, der med sin cirkulære form, repræsenterer ens interesser. På det cirkulære board vil der være en masse brikker, som man arbejder med. Dine hænder og øjne samt dine refleksionsevner og dialog vil være din drivkraft gennem spillet.

Tag hånd om din ledelse 

Som nævnt er en ledelse drivkraften i en virksomhed, og derfor skal der tages hånd om dem. For selvom du har en række kompetente og dygtige ledere, så er samarbejde og forandring ikke nødvendigvis en inkorporeret del af deres tankegang. Så giv dine medarbejdere lidt ekstra og få dobbelt så meget igen.

Siriuspartner A/S

Søndre Fasanvej 45

2000 Frederiksberg

70881475

Udgivet i Udvikling Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*