Unik nummerplade

Unik nummerplade

Langt de fleste nummerplader består af to tal efterfulgt af fem bogstaver. Derfor lægger vi i dagligdagen ikke mærke til, hvad der står på dem. Vores blik bliver ikke fanget af dem, fordi at vi hele tiden bliver eksponeret for dem. Med andre ord vænner vi os til synet af nummerplader, og de bliver derfor uinteressant for vores hjerner. Til gengæld vil en unik nummerplade, som skiller sig ud fra den normale fange vores blik øjeblikkeligt. Uanset, hvad der står på nummerpladen vil det fange vores opmærksomhed – så længe det ikke er en helt almindelige nummerplade. Unikke nummerpladerammer bliver derfor brugt mere og mere til markedsføring, og det kan der være en rigtig god grund til. Nedenfor beskriver vi, hvordan du kan markedsføre din virksomhed gennem nummerpladerammen, og hvilken effekt det muligvis kan have for din virksomheds økonomi. Er du interesseret? Så læs med her.

  1. Markedsfør gennem logo

Markedsføring er et vigtigt værktøj for de fleste virksomheder – men langt de fleste virksomheder bruger de samme redskaber for, at komme ud med deres budskab. Derfor kan man også have risikoen for at drukne i de andres budskaber, og individet, som budskabet er tiltænkt kan hurtigt miste overblikket. Derfor kan det være en rigtig god idé, at markedsføre sit produkt, sit brand eller sin service på en anderledes måde. En af disse måder kunne være, at få lavet en nummerpladeramme med firmaets logo på. Det har vist sig, at have stor effekt på synliggørelsen af brandet, hvis man vælger at sætte sit logo på nummerpladerammen. Det er en dynamisk måde at markedsføre sit brand på, og man kan være sikker på, at man skiller sig ud, og samtidig, at man bliver set.

2. Markedsfør med navn

En anden mulighed er, at få lavet sit navn på nummerpladerammen. Det har vist sig, at være lige så effektivt som et logo, da det igen skiller sig ud fra en almindelig nummerplade. Forskellen med et navn vil være, at man i nogle tilfælde vil huske det bedre, hvis ellers navnet er unikt og tiltagende. Hvis du har din egen virksomhed, og gerne vil kaste dig ud i at markedsføre gennem nummerpladerammer så bør du altid sørge for undersøge markedet først. Du skal finde ud af, hvad der gør dit brand, din service eller dit produkt unikt og derefter bliver markedsføringen nemmere. Markedsføring gennem nummerpladerammer har vist sig at være effektivt, men hvis du kan finde essensen frem i din virksomhed gennem et logo, eller en frase kan det være en god idé, at bruge præcis denne på din nummerpladerammer. På denne måde vil din nummerpladeramme med navn på blive endnu mere effektivt. Held og lykke!

 

Nummerpladerammen.dk

Fabriksparken 23

2600 Glostrup

42 12 43 30

Udgivet i Nummerplade, Reklame, Unik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*