Sådan forbedrer du kontormiljøet med en vandkøler til kontoret

Vandkøler

En vandkøler skal ikke undervurderes. En vandkøler kan, foruden at nedkøle vand, både øge dine medarbejderes sundhed og gavne miljøet, hvis du vælger den rette vandkøler til kontor, hvor miljøvenlighed og hygiejne er i højsædet. For at få maksimalt udbytte af de sundhedsmæssige og miljømæssige fordele ved denne vandkøler bør du forberede dine medarbejdere på, hvordan vandkøleren på kontoret bør benyttes. Du kan forbedre dine medarbejdere på dette ved at læse disse god råd fra de anererkendte vandkølerleverandører ved navn Water For Life, som leverer vandkølere i topkvalitet – både hvad angår de sundhedsmæssige og miljømæssige fordele, som en vandkøler kan medføre til kontoret.

Placer vandkøleren et strategisk sted på kontoret

Tekøkkenet eller kaffemaskinen er ofte det sted på kontoret, hvor de uformelle snakke foregår. Her søger dine medarbejdere hen, når de har brug for en lille pause eller for at slukke tørsten. Dine medarbejders handlinger afhænger af de arbejdsmuligheder, som du giver dem. For at hjælpe dine medarbejdere godt på vej til at vælge at drikke vand i stedet for eksempelvis sodavand bør vandkøleren placeres et strategisk godt sted på kontoret, hvor medarbejdere let kan komme til. På den måde bliver vandet til det lette og sunde valg, når vandkøleren står et godt sted.

Vælg et lækkert design for at gavne hygiejnen

En vandkøler i moderne og lækkert design gør det mere attraktiv at have den stående på kontoret. Det er muligt at slippe for at se på en grim og klodset vandkøler, hvis der vælges en vedligeholdelsesfri vandkøler, som ikke kræver service samt er nem at gøre ren. Med et 100% sterilt tappesystemvil vandkøleren altid være attraktiv at bruge.

Giv alle medarbejdere en glasflaske

Plastikglas er ofte til at finde ved siden af traditionelle vandkølere, og denne fejl bør dit kontor ikke begå. Med den rette vandkøler er det muligt at tilkøbe nedbrydelige vandbægre samt glasflasker, så dine medarbejdere ikke bliver udsat for skadelige kemikalier samtidigt med, at I ikke belaster miljøet.

Gode opbevaringsmuligheder gør opfyldningen lettere

En vandkøler skal løbende fyldes op med mere vand, og af den grund er det en praktisk fordel at have vandet til vandkøleren i nærheden af vandkøleren. Her giver den rette vandkøler mulighed for have plads til fire kartoner af ti liter, hvor vandet bliver beskyttes for luft og sollys, som ellers kan skade vandets kvalitet. Med den nære opbevaringsmulighed kan enhver medarbejder hurtigt fylde mere vand i vandkøleren, hvis den er ved at være tom.

Afprøv og tag beslutningen derefter

Ved at følge ovenstående råd kan du forbedre dine medarbejdere og dit kontor bedst muligt på vandkøleren, så I får maksimal nytte af den. I tilfælde af tvivl om det endelige design eller den endelige placering af vandkøleren er det oplagt at starte med at leje en vandkøler, hvorefter det er muligt at få leveret præcis den ønskede vandkøler til kontoret.

 

Water For Life

Strandvejen 124

2900 Hellerup

49 70 44 70

 

Udgivet i Drikkevand, Kontor, Vandkøler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*