Gør det nemmere for dine klienter med et godt bookingsystem

Online booking

Det er til tider ret besværligt for en kommende klient at booke tid hos eksempelvis frisøren, og det kan desværre holde potentielle klienter fra at få booket en tid. Upraktiske telefontider og langsom svartid på mails er typiske årsager til, at valget falder på en anden frisør på trods af, at du som frisør har andre og bedre kvalifikationer ud over det upraktiske bookingsystem. Du kan dog heldigvis slippe for at miste klienter fremover, hvis potentielle kunder kan booke tid hos dig gennem det nemme og online booking system til frisører, som gør det nemt for dine nuværende og kommende klienter at booke en frisørtid.

Så nemt er bookingsystemet

I det nemme og online bookingsystem vil den overskuelige kalendervisning skabe et godt overblik over ledige tider samt bookede tider. Disse tider er afpassede efter åbningstiderne, hvor der tages højde for blandt andet weekender og helligdage. Kalenderoversigten er både en stor fordel for dig som frisør samt for dine klienter. Her kan begge parter gå ind og booke tider i kalenderen, som registreres med det samme. I tilfælde af ændringer eller aflysninger vil disse også blive registreret med det samme, så det er muligt at give plads til, at en anden klient kan booke tiden i stedet for. Der vil blive sendt en bekræftelse på mail til din klient, så snart en tid er booket i kalenderen. Din klient vil desuden også få tilsendt en påmindelse et bestemt antal timer før frisørtiden finder sted, så risikoen for glemte aftaler mindskes.

Bookingsystemet er således nemt og velfungerende, og dette system kan udbygges med flere funktioner, hvis det ønskes. Med tilføjelse af flere funktioner kan der eksempelvis vælges ekstra ydelser, som dine klienter kan sætte hak ved. På den måde ved du allerede på forhånd, hvad din klient ønsker, så det også bliver mere realistisk for dig at beregne hvor lang tid, du skal afsætte til denne klient.

Få opsat bookingsystemet de rette steder

Du kan få glæde af dette nemme og online bookingsystem til dine klienter, hvis du kontakter et professionelt firma i booking system branchen, som kan hjælpe dig godt på vej til at få opsat bookingsystemet. De kan også hjælpe dig med at personliggøre kalenderen samt at gøre den tilgængelig de steder, hvor den er relevant for nuværende samt potentielle klienter. I langt de fleste tilfælde bliver bookingsystemet opsat på både hjemmesiden og Facebooksiden, så dine klienter har nem og hurtig adgang til at booke en tid. På den måde får du et velfungerede bookingsystem til både dig selv og dine kunder, og dette nemme system er absolut en investering værd, da det vil gøre det mere attraktivt for potentielle klienter at vælge dig som deres nye frisør.

 

Bookidd

Wilders plads 11b

1403 København K

71 26 13 37

 

Udgivet i Bookingsystem, Klienter, Online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*