Inspiration til sjove firmaaktiviteter

ideer til firmaarrangementer

Den årlige julefrokost eller sommerfest er sikkert allerede et stort hit, men hvorfor ikke kombinere middagen med forskellige sjove firmaaktiviteter? Gennem underholdende og spændende aktiviteter skabes der mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende – især på tværs af afdelinger. Som arrangør af den årlige fest bør du derfor prioritere at kombinere middagen med sjove firmaaktiviteter til jeres medarbejderarrangement, så fest og teambuilding foregår samtidigt. Der vil på denne måde også være noget for enhver smag, så det er muligt at engagerer så mange som muligt i arrangementet.

Sådan laver du det perfekte firmaevent

Det kræver dog en del mere planlægning at kombinere middagen med diverse aktiviteter, da der skal tages højde for mange faktorer,så det hele forløber gnidningsfrit. Desuden bør alle i firmaet deltage – også dem, som står for at arrangere festen. Som arrangør af festen kan du imødekomme denne problematik ved at få professionel hjælp til at få arrangeret et perfekt firmaevent i København eller den by, som er er mest praktisk for firmaets medarbejdere. Eventfirmaer har stor ekspertise i at planlægge og afholde succesfulde firmaaktiviteter, så ansvaret kan trygt overlades til ét af de danske eventfirmaer.

De populæreste firmaaktiviteter

Det varierer naturligvis fra firma til firma hvilke aktiviteter, der er de populæreste, da efterspørgslen af aktiviteter typisk afgøres af firmaets kønssammensætning. Som arrangør og primær kontakt til eventfirmaet bør du derfor tilkendegive, hvilken type aktiviteter, der bør satses på. Der bør også tages højde for sæsonen, hvis der er tale om en udendørsaktivitet. Vær dog opmærksom på, at det kan være en fordel at få firmaets medarbejdere til at udfordre deres grænser, så det anbefales af den grund, at der tages et udfordrende valg af firmaaktivitet. Her kan aktiviteten med fordel opdeles i forskellige niveauer, så alle uanset mod og niveau tør prøve, så der ikke er risiko for, at nogen medarbejdere udebliver fra firmaaktiviteten.

De populæreste grupper af firmaaktiviteter er følgende:

  • Action: For eksempel klatring, kajaktur i havet eller mountainbiketur i skoven
  • Mad og drikke: For eksempel øl- og vinsmagning, kokkeskole eller cocktailkursus
  • Fysisk aktivitet: For eksempel yin-yoga, virtuel golf eller sightseeing på en segway
  • Teambuilding: Interne konkurrencer, relevante foredrag eller gps-dyst

Afslut firmaaktiviteten med den lækreste middag

Den årlige fest er jo ikke en fest, hvis ikke der også er en lækker middag. Her er eventfirmaet også behjælpeligt, så den valgte firmaaktivitet kan kombineres med middag. Her kan der vælges mellem adskillige samarbejdspartnere, så den afsluttende middag sætter prikken over i’et efter en sjov dag i samvær med alle firmaets medarbejdere.

 

Complete Event

Vermundsgade 38E

2100 København Ø

26 10 27 27

Udgivet i Firmaaktiviteter, Lys dig til dit næste event

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*