Derfor er det vigtigt med en god kantineordning

Har din arbejdsplads ingen kantineordning, men er på udkig efter en, så kan vi fortælle dig, at det er en rigtig god ide at få sig en god kantineordning. Men hvorfor? Jo, nu skal du høre. En god kantineordning vil først og fremmest sørge for, at alle på din arbejdsplads får muligheden for at få sig et solidt frokostmåltid, og måske finde lidt mere overskud i hverdagen, hvis dagens varme måltid er at finde i kantinen. Alt afhængigt af om ordningen skal være gratis eller om dine kollegaer skal betale for maden, så er det alligevel en ordning som langt størstedelen udnytter – hvis altså maden er i top. Samtidig slipper man for småting såsom gamle madpakker i køleskabet og der bliver skabt et nyt fællesskab til frokosten. Og netop dette fællesskab i form af en god kantineordning har meget at sige for kollegaerne imellem. For hvis man alligevel skal ned i kantinen og hente sin frokost, så kunne man da ligeså godt sætte sig ved siden af et par af de andre kollegaer, i stedet for at sidde foran computeren eller sammen med de andre tre fra kontoret. God mad er nemlig en god vej ind til at skabe bedre sociale relationer, som i dén grad gavner en arbejdsplads.

Bæredygtighed, økologi og gastronomi

Er du ude efter en kantineordning i København, så er mulighederne mange. Næsten så mange, at du må prøve at udvælge, hvad der er vigtigt for dig og dine kollegaer. For det er næsten altid muligt at finde en kantineordning, der opfylder jeres ønsker og krav og som stadigvæk kan levere mad til konkurrencedygtige priser. Er du f.eks. ude efter den bæredygtige kantine, så er der nok at komme efter og nogle kombinerer endda også bæredygtigheden med gastronomi på et lidt højere niveau end den almindelige kantinemad. Det er en særdeles god ide at finde en kantineordning, der vægter årstidens råvarer højt og som formår at skabe en masse forskelligt ud af de almindelige grøntsager. På den måde er du sikret en super høj kvalitet af de anvendte råvarer og samtidig til en fordelagtig pris grundet sæsonvarerne. Mange kantiner har også fået blik for økologi og lokale råvarer, hvilket kan have en stor betydning for mange af dine kollegaer. Det er altid en god idé at få fingrene i en økologisk kantine for at gøre alle så glade som muligt og udstråle en miljøvenlig bevidsthed. 

Tag kontakt!

Har du fundet dig en eller flere mulige bud på en kommende kantineordning, så skal du sørge for at tage kontakt til dem alle sammen. Du kan på den måde høre om, hvad de kan tilbyde jer, hvor fleksible de er og hvad deres prisniveau er. På den måde kan du nemt finde den ordning, der passer bedst til jer ud fra pris og kvalitet.

MADVÆRK ApS

H A Clausens Vej 17

2820 Gentofte

53893200

Udgivet i Kantineordning Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*