Orijen hundemad – den bedste kost til din hund

Når man har valgt at anskaffe sig en hund, skal man også sørge for, at anskaffe sig noget rigtig kost til den. Det skal nemlig ikke bare være det første og det billigste hundefoder, man vælger at investere i, dette gør nemlig intet godt for hunden!

I stedet kan man for eksempel vælge det fantastiske Orijen hundemad. Dette er nemlig fyldt med alle de ingredienser, der er godt for hunden. Orijen hundemad er fyldt med masser af vitaminer og proteiner, hvilket er lige, hvad en hund har brug for. Foruden dette er det også vigtigt at huske på, at hunde i og for sig er rovdyr, og det derfor ligger til deres natur selv at fange deres mad. Ved at vælge Orijen hundemad, får man så naturtro foder som overhoved muligt, da dette ligger så langt op af hundens naturlige kost, som noget kan.

I Orijen hundemad er der nemlig 85-90% kød i, hvilket gør at denne form for hundemad er mere rigt på protein end alt andet slags foder. Dette er for eksempel rigtig godt til hvalpe, da disse, ligesom mennesker og specielt babyer, skal have masser af protein fra starten af livet, så de kan blive store og stærke.

Det er derfor en rigtig god idé at vælge hvalpefoder fra Orijen, da dette også er rigt på fedt, hvilket er rigtig vigtigt for, at hvalpens hjerne udvikler sig på rette vis.

Det hænder også, at man står med en overvægtig hund, hvilket kan være rigtig svært at håndtere. Som mennesker kan vi nemt overtale os selv til at gå på kur eller løbe en ekstra tur, men det er desværre ikke lige så nemt med dyr. Man kan selvfølgelig gå længere ture med sin hund, gå flere gange om dagen, og skære ned på dens mængde af foder. Orijen tilbyder også specielt hundefoder, hvor der er begrænset indhold af fedt og kulhydrater og kan derfor være med til at kickstarte et vægttab hos hunden.

Orijen hundefoder kan købes hos forskellige forhandlere, der også kan tilbyde andre produkter  Man kan typisk finde farverige og pragtfulde miljøvenlige dyreartikler i forskellige former. Dette kunne for eksempel være diverse olier, hundeshampoo, hvilket til tider kan være nødvendigt, og selvfølgelig er der en masse skønt legetøj, som hunden uden tvivl vil nyde godt af.

 

Nature Care Trade IVS

Sønderskovgårdvej 5

6650

Brørup

41613411

Udgivet i hundemad Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*