3 fordele ved at gå til genoptræning

Har du fået at vide, at du nok har brug for genoptræning? Er du ikke helt overbevist? Så er her 3 fordele ved at gå til genoptræning. Dette er blot 3 af mange, men disse har stor betydning for dit daglige liv, og er dermed de fordele du mærker tydeligst. Uanset hvad, er der i hvert fald ingen ulemper ved genoptræning, så hvorfor ikke gøre dig den tjeneste, at undersøge dine genoptræningsmuligheder med det samme?

Forbedre evnen til at udføre dagligdagens gøremål

Dette er nok den fordel ved genoptræning, som er den du mærker tydeligst efter dit behandlingsforløb. Vi tager ofte vores bevægelighed for givet i hverdagen. Tænk hvis det gav smerter og besvær ved almindelige husholdningsopgaver som at handle ind, gøre rent, lege med børnene eller lave mad? Disse opgaver kræver alle, at vi har styrke nok i benene til, at kunne stå oprejst i længere tid. Dette bliver en svær opgave, hvis du for eksempel har et skadet knæ. Pludselig bliver hverdagens gøremål til ubærlige byrder, hvilket både skader dig og dem omkring dig.

Få bedre livskvalitet via dit helbred

Dit helbred og mulighed for brug af alle kroppens funktioner har en stor betydning for din livskvalitet. Går du til genoptræning i Lyngby eller omegn, vil du straks kunne mærke en forbedring af både helbred og humør. Ved genoptræning tager du kontrol over din egen krop, og undgår at skaden tager kontrol over dig. Ved at gentage kontrollen styrkes også din selvtillid, eftersom du pludselig ubesværet igen kan gå op og ned ad trapper, gå tur med hunden og lege med dine børn. Vi mennesker vil gerne helst gøre tingene selv, og har nogle gange svært ved at tage imod hjælp fra andre. Derfor vil genoptræning give dig styrken til selv at klare dagligdagens gøremål og dermed gøre både dit og din families liv lettere.

Forebyg skader på muskler og led

Genoptræning er ikke blot for at eliminere skadens svækkelse over din krop. Går du til professionel fysioterapi i Lyngby, indebærer genoptræningen træning af koordination, balance og stabilitet. Disse forbedrede egenskaber vil forbygge eventuelle fremtidige skader og efterlade dig med større styrke og overskud på arbejdet, i hjemmet og i dine fritidsaktiviteter. Genoptræningen forebygger skader på muskler og led, og gør dem mere resistente over for følgeskader. Ikke nok med at du træner funktionsnedsættelser i kroppen, så træner du også sanser, kropslig kommunikation og mentale funktioner. Alle sammen evner, der vil kunne gavne dig i nu og i fremtiden.

NF: CURA Sport – Fysioterapi & Personlig Træning

Jægersborgvej 66A

2800 Kgs. Lyngby

42410879

Udgivet i fysioterapi Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*