Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævet er et elastisk materiale i din krop, som kan findes i bl.a. huden og musklerne. Det ligger mellem vævet og organerne for at holde sammen på dem. Eftersom det findes ved både knoglerne, underhuden, organerne og musklerne, har det en stor betydning for bevægeligheden i din krop. Er bindevævet for spændt, kan det give muskelspændinger, ømhed og stivhed i kroppen. For at løsne bindevævet, kan du få en bindevævsmassage.

Hvorfor spændes bindevævet?

Døjer du med smerter og muskelspændinger? Så er der en risiko for, at dit bindevævssystem er spændt. Spændingerne kan skyldes mange ting. I en hektisk hverdag er det ikke sikkert, at man får rørt sin krop ordentligt. Samtidig kan det være, at man ikke tillader den at restituere på en god og afslappende måde. Både fysiske og følelsesmæssige traumer oplagres i kroppens bindevæv, hvilket er med til at skabe spændinger. Der ophobes derfor affaldsstoffer i vævet, som ikke har mulighed for at udskilles.

Bindevævet er fyldt med nerver og danner hinder om vores ledbånd, sener, muskler, hud og knogler. Derfor kan et for spændt bindevæv kraftigt påvirke kroppens velvære og bevægelighed på en negativ måde. Musklerne skal kunne glide gnidningsløst ovenpå hinanden, og dette kan du f.eks. opnå med en massage i Højbjerg, hvor du kan få en bindevævsmassage.

Fordelene ved bindevævsmassagen

Bindevævsmassagen har mange fordele både psykisk og fysisk. Løsningen af bindevævet fjerner ikke kun fysiske smerter – det bliver også nemmere for de psykiske problemer at forsvinde, da de er forbundet med de fysiske spændinger. Der er gode muligheder for at finde en professionel kiropraktor i Højbjerg med dygtige massører, som kan give dig en bindevævsmassage. Denne form for massage virker både på vævet, musklerne og nervesystemet og hjælper med at udskille affaldsstofferne. Derfor er fokusset på spændinger i hele muskelsystemet, som styrker organernes funktion med en løsnet elasticitet.

Hvordan foregår massagen?

Massøren har ekspertise i at massere de rigtige steder, således at bindevævet får mest mulig opmærksomhed. Selvom massagen går i dybden er den skånsom med blide tryk, der virker afslappende og behageligt. Efter massagen kan du forvente en positiv, lettet følelse i kroppen. Samtidig reduceres, eller helt forsvinder, dine smerter og spændinger, så du igen kan optage din hverdag med fornyet energi i krop og sind. Din krop vil blive sundere og dit sind gladere, så der er kun fordele ved en bindevævsmassage. Sørg blot for at kontakte en professionel massør, der har erfaring inden for området med bindevævsspændinger.

JustHealth – Kiropraktik & Idrætsklinik

Oddervej 89

8270 Højbjerg

86 24 90 90

Udgivet i sportsmassage Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*