Gode råd når du leder efter en bilforhandler

Bilforhandler

Bilmarkedet er stort, og det kan for rigtig mange virke som en jungle, som det kan være svær at finde rundt i. Derfor har vi samlet et par gode råd, så du undgår at blive skuffet over dit bilkøb, når du får udleveret nøglerne. Hvis man har besluttet sig for at købe en bil, bør man tage højde for flere forskellige faktorer. Først og fremmest skal man gøre op med sig selv og sin familie, hvad bilen primært skal bruges til. Dernæst i hvilken prisklasse den skal ligge, samt om den skal være ny eller brugt. Alle disse overvejelser bør tages op, før man beslutter sig for at skrive under på købsdokumenterne. Samtidig er det væsentligt at finde den rette bilforhandler, da han eller hun kan være med til at hjælpe dig med dine behov. Det kan være en god idé at tage ned og besøge en bilforhandlere og forhøre sig om mulighederne. Fx findes der rigtig mange gode bilforhandlere i Roskilde, så hvis du bor i nærheden kan du med fordel tage hen til en af dem, og tage en snak med dem. Nedenfor har vi samlet et par gode råd, hvis du har tænkt dig at købe en ny bil. Er du interesseret? Så læs med her. 

Ny eller brugt bil?

Rigtig mange vælger at købe en helt ny bil, før de overhovedet har undersøgt markedet for brugte biler. Der er en vis sikkerhed i, at købe en splinterny bil, og derfor bliver det deres naturlige valg. Det er dog ikke altid det smarteste at gøre. Nye biler mister det meste af deres værdi allerede i de første 2-3 år, og derfor vil man miste rigtig mange penge i den lange bane, hvis man vælger at købe en ny bil. Tommelfingerreglen er, at bilen mister rigtig meget af sin værdi i det øjeblik, hvor du har underskrevet kontrakten og får nøglerne i hånden. Her kan der være tale om et beløb på hele 30-40 tusinde kroner. Derfor skal man være meget varsom, når man er på udkig efter en ny bil.

Fordelen ved en brugt bil

Der er flere gode grunde til, at købe en lettere brugt bil. Hvis der er tale om en bil, som er 2-3 år gammel, så vil man undgå at tabe noget på bilens værdi de næste mange år. Da den allerede har tabt det meste af sin værdi, så vil den nu være langt mere stabil for din økonomi, når du en dag skal have en ny, eller sælge den videre til en anden. Du kan finde rigtig mange gode bilforhandlere i Solrød, så du kan med fordel besøge en i dag, og forhøre dig omkring dine muligheder.

 

Tumlinghøj Auto ApS

Salløvvej 2

4621 Gadstrup

20 28 51 21

Udgivet i Autoforhandler, Biler, Brugt bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*