Motiverer du mennesker – bliv coach

Brænder du for at hjælpe og motivere mennesker? Så burde du overveje at blive psykologisk coach.

Motiver mennesker gennem psykologisk coaching

Som psykologisk coach er du i stand til at motivere mennesker gennem coaching i selvudvikling. Du vil være i stand til at spore dig ind på personens fortid for at hjælpe personens med at forstå, hvordan personen er blevet den, som personen nu er i dag. Fortiden vil ses i relation til nutiden med hvem personen er i dag. Samtidigt vil der også være fokus på personens fremtid angående, hvad personen gerne vil udvikle sig henimod. Den psykologisk coaching omfavner således hele personen liv, hvor du som uddannet psykologisk coach får unik indsigt i at forstå personen. Gennem denne viden kan du hjælpe personen med at bearbejde de udfordringer, som personen døjer med for tiden. Med tiden vil disse negative aspekter blive datid i takt med, at personens selvudvikling går fremad. Som psykologisk coach har du derfor de nødvendige redskaber til at motivere mennesker og hjælpe dem med selvudvikling.

Bliv certificeret coach på kun et halvt år

Du kan blive oplært i psykologisk coaching ved at tilmelde dig den anerkendte coach uddannelse i Århus, hvor du kan blive certificeret coach på blot et halvt år. Her får du mulighed for at afprøve teorien i praksis allerede fra start af, så du lynhurtigt får erfaring på området. Denne uddannelse er særlig tilrettelagt til personer, som ønsker at starte deres egen coachingvirksomhed eller blive ansat i en. Du lærer derfor om effektive og veldokumenterede metoder inden for psykologisk coaching, så du kan garantere dine kunder et godt forløb. Du lærer, hvordan du bedst muligt sporer dig ind på deres fortid samtidigt med, at du også har fokus på, hvordan de har det her og nu samt, hvad de ønsker for fremtiden. Du er som færdigudannet coach således i stand til at køre hele forløb med dine kunder, så du kan motivere dem på bedste vis til at opnå en positiv selvudvikling.

Vinkl uddannelsen med det, som du brænder for

Der findes mange forskellige specialiseringsområder inden for coaching. Du kan derfor med fordel vinkle coachuddannelsen med det område, som du brænder for. Et specialiseringsområde kunne eksempelvis være parterapi, hvor du kan hjælpe par med at bevare kærligheden. Du kan også med fordel kombinere din coachuddannelse med eksempelvis psykoterapi eller en anden faglig viden, som relaterer sig til feltet. Mulighederne er mange, og efterspørgslen for psykologiske coaches er i øjeblikket høj, så der er gode mulighed for at arbejde i et felt, som du brænder for.

COACHSKOLEN Aarhus

Thit Jensens Gade 20, 3.tv

8000 Århus C

29 71 30 80

 

 

 

 

Udgivet i Coach uddannelse Århus, Uncategorized Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*