Kundedesignede, udendørs eller pylon skilte?

Er din virksomhed ikke eksponeret nok, og ønsker du i samme forbindelse af fremvise denne på en mere relevant og synlig måde? Skiltning kan fremkomme på alle mulige måder, og hver især har de deres fordele. Læs med her og find den helt rette skilteløsning for dig og din forretning.
Hvor?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvor din forretning eksponeres på bedst mulig vis. Er det på fronten, facaden, væggen, muren, indendørs eller udendørs, at du ønsker skiltning? Dette afgør, hvilke skilteløsninger der er de rette for dig og din virksomhed.

Udendørs

Skiltning udendørs spænder over en bred pallette og kan som oftest tilpasses alle design, tekster og motiver, som du ønsker. Blandt de mange udbydende virksomheder i Danmark, finder du blandt andre følgende populære og velkendte løsninger:

  • Facadeskilte er en løsning til dig, der gerne vil have eksponeret din virksomhed på stedet. Skiltene kan blandt andet fås med tekst, logo og lys samt netop de farver, som matcher virksomhedens image.
  • Reklameskilte giver dig mulighed for, i forbindelse med en kampagne eller et bestemt tilbud, at eksponere netop dette til dine potentielle kunder. Hvis sponsoraftalen allerede er i hus, kan du også være kreativ og få fremstillet eksempelvis et reklameskilt til et fodboldsstadion eller lignende.
  • Pylon skilte er løsningen til dig, der ønsker en form for informationstavle i indkørslen eller i fronten, der viser firmanavnet, og måske nogle relevante og interessante informationer om forretningens ydelser. Pylon skilte fås som oftest på bestilling, og du kan derfor overveje både bredde, højde, materiale, farve, eventuelt lys og mange, mange andre ting i forbindelse med netop denne skilteløsning.
  • Folieskiltning giver dig mulighed for at være eksponeret på alle tider af døgnet. Folieprint er eksempelvis gavnligt hvis du ønsker skiltning af virksomheden på et køretøj, vinduer, betonvægge eller andre flader. Denne skilteløsning er en billigere løsning til dig, der ønsker mest mulig og bedst mulig eksponering af din virksomhed og dens ydelser.

Indendørs

Til dig der ønsker skiltning inden døre, er der ligeledes en hel del muligheder. Disse (oftest) mindre skilteløsninger er ideelle og ikke mindst vigtige, for at besøgende og potentielle kunder kan finde rundt på virksomhedens indendørs areal. Dette er tilfældet, hvis de eksempelvis skal finde firmaets toilet, en udgang (exit), mødelokalet, receptionen, kantinen eller en bestemt medarbejders eller måske chefens kontor.

FlexInEx ApS
Hattemagervej 8
9000 Aalborg
9813198

Udgivet i pylon skilte Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*