Opgangens store byrde er trappevasken

Bor du i en lejlighed i f.eks. indre København sammen med de andre beboer til de resterende 9 lejligheder i din opgang, så kender du sikkert til den ugentlige udfordring med trappevask. Måske I har en vicevært, men hvor trappevask ikke er en del af hans ugentlige opgaver, eller måske I forsøger jer med et smart system, hvor I skiftes til at vaske trapperne uge for uge, men hvor det sjældent bliver gjort ordentligt. Det er i hvert fald ikke et usædvanligt problem, og det eneste, det medfører, er dårlig stemning blandt beboerne i opgangen, og det sidespor er ikke godt at komme ud på. Men heldigvis er der hjælp at hente udefra, hvor et rengøringsfirma kan stå for jeres trappevask i København eller omegn.

Fordele ved et rengøringsfirmas hjælp til trappevask

At få professionelle til at rengøre jeres trappe har først og fremmest den store fordel, at de har ekspertise inden for området, og de ved lige præcis, hvor der sidder mest skidt og snavs henne. De ved godt, at det ikke kun handler om småsten og synligt spindelvæv, men at der gemmer sig skidt i hjørner og på dørmåtter. De efterlader jeres trapper rene og pæne, så de tager sig godt ud og skaber en dejlig atmosfære i rummet. De sørger også for, at jeres trappe bliver gjort rent med de helt rigtige rengøringsmidler og de har professionelt udstyr med, så de nemt kan bevæge sig og op ned, og på den måde sørger for at levere rengøring af høj kvalitet.

En mønt mindre i pengepungen, men tusind mønter rigere på det gode naboskab

Ofte vil en trappevask være en god investering for en opgang, og I kan i fællesskab beslutte, hvor ofte det skal gøres. Det er for det meste til at betale sig fra for små beløb, i det I vil være en hel opgang til at betale for rengøringen. I vil til gengæld slippe for at skulle huske på, hvornår det er ens tur til at gøre rent og holde lørdagen fri, og samtidig vil I ikke længere blive udsat for utilfredshed overfor hinandens rengøringsevner. I stedet for kan I bruge tiden sammen med en kop kaffe, ordne andre praktiske gøremål hjemme hos jer selv eller måske bare holde helt fri og nyde tanken om, at I ikke længere skal have den byrde hængende over hovedet. Det sidste er en rigtig god ide.

Danwi A/S

Strandgade 12 A, st

1401 København K

43991529

Udgivet i Trappevask Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*