Giv spisebordet kulør med dækkeservietter

Mange vil gerne have et rent og ryddeligt spisebord, hvilket også er helt forståeligt. Men bare fordi det skal være rent og ryddeligt, behøver det ikke at være kedeligt – sæt lidt farve på det.

Man har måske ikke lyst til at lægge dug på spisebordet. Det kunne for eksempel være fordi, man har et flot håndlavet træbord, man ikke vil ”gemme” af vejen under en dug, eller måske passer det ikke lige ind i stilen med en dug – men hvad så med dækkeservietter?

Dækkeservietter er en god mellemvej mellem dug og ikke dug. Ved at bruge flotte og nydelige dækkeservietter, giver man både lidt liv og farve i køkkenet, samtidig med at det er praktisk.

Foruden at det er praktisk med dækkeservietter, og det derved vil være nemt at gøre rent efter et måltid, er det som beskrevet også med til at give lidt liv og farve i køkkenet. Det behøver nemlig ikke kun være under måltiderne, der skal lægge dækkeservietter på spisebordet, det kan de sagtens gøre hele tiden. På denne måde kommer der også lidt farve i hverdagen, og lidt pynt i køkkenet.

Nu kan det måske være, nogle tænker, at det ikke er pænt at have et ”plastikunderlag” i form af en dækkeserviet til at lægge på spisebordet, men det behøver jo ikke nødvendigvis at være en dækkeserviet af plastik, man bruger. Det kan sagtens være dækkeservietter af stof, hvis det er det, man helst vil have – og kan man ikke beslutte sig for en farve, kan man være lidt kreativ og avantgarde og vælge at bruge flere forskellige farver, og på den måde også pifte hjemmet lidt op.

Alt dette kommer an på, hvad der passer ind i dit hjem og din hverdag, og hvad du finder passende i din stil og indretning. Man kan få dækkeservietter i alverdens former og farver hos Noeola, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der passer ind i dit hjem.

Noeola
Staktoften 22A
2950 Vedbæk
93 86 85 20

Udgivet i Bolig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*