Snerydning af ejendomsarealer – find tilbud

Saltning

Selvom kommunerne rundt om i landet står for snerydning af offentlige veje og områder, har du som ejer af en ejendom stadig ansvar for omkringliggende trapper, stier og fortove, der hører til ejendommen. Hvis du har ansvaret for en ejendom, er det derfor også din pligt at sørge for, at disse områder er sikre at færdes på. Det er ikke alle, der er klar over, at der er ret strikse regler på dette område. For eksempel kræver reglerne for snerydning i Odense, at alle passager, hvor forbipasserende i princippet kan færdes, skal være ryddet og saltet mellem klokken 7 morgen til klokken 10 aften. Det giver dig et ansvar som ejer eller administrator af en ejendom, uanset om det er en privat bolig eller en virksomhed.

Skal du outsource din snerydning?

Der falder som regel ikke særlig store mængder sne i Danmark, derfor kan det være en dyr udgift selv at investere i snerydningsudstyr. Et andet problem er de uforudsigelige vejrforhold herhjemme. Det er ganske ofte, at det sner fra den ene dag til den anden, selvom vejrudsigten havde lovet noget andet, eller at der pludselig kommer nætter med frost. Ofte sker det på de mest ubelejlige tidspunkter, og har du en travl hverdag, kan det derfor være svært at nå at få saltet og ryddet sne, når det er mest nødvendigt. Det er alligevel vigtigt at få gjort, for du kan risikere bødestraf eller i værste tilfælde sagsanlæg, hvis en forbipasserende kommer til skade på grund af glat føre på dit ejendomsareal.

Få hjælp af en snerydningsvirksomhed

Det er i stigende grad blevet populært at benytte en privat snerydningstjeneste. Især privat snerydning i København er på kort tid blevet meget efterspurgt. Dette er dog ikke ensbetydende med høje priser, da mange snerydningsfirmaer som regel har en stor kundegruppe i de samme områder, hvilket er med til at holde prisen nede på et fornuftigt niveau. Det er lidt anderledes for virksomheder. Her er det ofte ikke blot trapper og fortov, men også private veje på området, såvel som parkeringspladser, der skal sikres mod sne og glat føre. Her kan en snefyldt og glat parkeringsplads for eksempel have stor betydning for kunder og forretningspartneres opfattelse af virksomheden. Mange virksomheder vælger at tegne en fast kontrakt om glatførebekæmpelse og snerydning hos et snerydningsfirma. Det betyder, at virksomheden kan få ryddet sne og saltet på sine arealer, så snart behovet opstår, og selv i tilfælde af snestorm eller andre episoder, hvor der er behov for større indsats, har virksomheden kontrakt på at få ryddet sne.

Sneuniverset
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
38 71 17 00

Udgivet i Snerydning, Snerydningsvirksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*