Har du brug for opmagasinering i forbindelse med en flytning?

Pladsmangel. De fleste kender det, og når du står og skal flytte, har du i forvejen rigeligt at tænke på. Du skal melde flytningen til Folkeregistret, du skal snakke med banken, du skal finde ny læge og tandlæge, og du skal opsige eller flytte diverse abonnementer til den nye adresse. Derfor handler det om at gøre flytningen så smertefri som muligt og ofte kan det lette situationen at få opmagasineret sine ting.

Hvornår kan jeg gøre brug af opmagasinering i forbindelse med flytning?
Det giver mening at opmagasinere sine ting, hvis man:

  • Har solgt din bolig og ikke har fundet en ny endnu
  • Skal ud af den gamle bolig før man kan flytte ind i den nye
  • Skal renovere den nye bolig
  • Skal bo midlertidigt på en adresse, hvor der enten allerede er møbleret, eller hvor det ikke er muligt at medbringe tingene

Hentes mine ting, eller skal jeg selv aflevere disse til opmagasinering?
De fleste opmagasineringsfirmaer udbyder den ekstra service at afhente tingene til opmagasinering mod betaling. På den måde slipper du for at fragte alle flyttekasserne selv.

Dækker min forsikring også når jeg står mellem bopæle?
Har du en indboforsikring, følger denne med til den nye bopæl. Indboforsikringen dækker altså også når du står mellem to bopæle, og er derfor også gyldig, når du vælger at opmagasinere dine ting i en periode. Som udgangspunkt dækker din indboforsikring genstande, der opbevares midlertidigt uden for din faste bolig. Du skal dog huske at undersøge betingelserne hos dit forsikringsselskab, da det kan variere.

Hvor skal jeg opmagasinere mine ting?
Når man står mellem bopæle, kan det være svært at vide, hvor det er bedst at opmagasinere sine ting. Som udgangspunkt er det en god idé at opmagasinere tingene tæt på det nye hjem, så man er tættere på den endelige fase af flytningen. Så hvad enten du skal bruge opbevaring i Køge, Roskilde eller Nordsjælland, er det altid en glimrende idé at overveje: Hvad kan bedst betale sig for mig?
CT Flyt & Service ApS
Glentevej 35 B
4600 Køge
69 90 23 23

Udgivet i opbevaring Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*